Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Nat pak na ongeluk A58 Krabbendijke

Toegevoegd: 10-04-2012, 20.11 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Dinsdag vond op de A58 ter hoogte van Krabbendijke een eenzijdig ongeval plaats. Niemand raakte gewond.


Een 23-jarige automobilist uit Kruiningen was omstreeks 17.10 uur door onbekende oorzaak in de middenberm gereden en na een te heftige stuurcorrectie enkele malen over de kop geslagen. Hij belandde utieindelijk in de sloot.

Aanvankelijk werd uitgegaan van een ernstig ongeluk met beknelling, maar de situatie bleek erg mee te vallen. De man liep enkel een nat pak op. De opgeroepen brandweerteams hoefden alleen te assisteren. De traumahelikopter werd gecancelled.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dolf (11-4-2012 om 21:04)
Ik heb het busje gezien toen hij net uit de sloot werd gehaald. De chauffeur heeft veel geluk gehad. Er wordt door die werkbusjes ook zo hard gereden en dan zitten ze ook nog papieren te sorteren en/of te bellen.
Cookie-instellingen beheren