Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk Yerseke

Toegevoegd: 11-04-2012, 17.34 uur - Update: 11-04-2012, 22.02 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De brandweer heeft woensdagmiddag iemand uit zijn auto geknipt na een verkeersongeluk in Yerseke.

Het ongeval gebeurde rond 15.50 uur op de Molendijk (N673). Daar kwamen een bestelbusje en een personenauto door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.


Een 31-jarige Goesenaar belandde met zijn personenauto op de verkeerde weghelft en botste frontaal op het busje, dat werd bestuurd door een 44-jarige man uit Yerseke.

De 31-jarige man raakte bekneld en moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd.Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De 44-jarige man is door het ambulancepersoneel ter plekke onderzocht, maar bleek ongedeerd te zijn.


Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die werd uiteindelijk niet meer ingezet. De weg was enige tijd afgesloten vanwege politie-onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yesenaar (13-4-2012 om 14:13)
VdVonck: U heeft niet goed gelezen,want ik heb als tweede van de reacties de mensen wel degelijk sterkte toegewenst! Dit wilde ik even recht zetten!
VdVonck (13-4-2012 om 13:05)
Er staan hier 11 reacties. In geen enkele reactie wenst iemand de slachtoffers sterkte Er staan alleen betweterige opmerkingen! Ik wens deze mensen wel veel sterkte toe! En als er een vrachtauto o.i.d. door de bocht komt dan neem ik gas terug en geef ik ruimte. Rekening houden met elkaar!
Kok (12-4-2012 om 21:15)
Oorzaak is zo te zien dat één van de auto's over de streep kwam en dat is niets vreemds boven op die dijk! Er gaat geen dag voorbij of ik kom er een auto tegen die VER over de streep een bochtje afsnijd. Ze hebben mijn spiegel als eens geraakt en ik kon toch echt niet verder meer opzij.
Anne (12-4-2012 om 19:51)
@Joop Bedoel je met die kleine autootjes 45km karretjes? Nou zo op de foto te zien is dit een gewone auto!
Jaap le Duc (12-4-2012 om 19:32)
Goede dagbezetting bij de brandweer in Yerseke en omstreken. Een constatering om zuinig op te zijn!
Olufson (12-4-2012 om 18:09)
Zeg L*l van een joop# ! het gaat hier om een collega van mij en dat hij te hard heeft gereden is ook door eventuele berichtgeving helemaal niet duidelijk of zeker,dus mondje dicht!!!
Cookie-instellingen beheren