Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 328 km

Mislukte overval Spar-supermarkt

Toegevoegd: 11-04-2012, 22.04 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Zaterdagmiddag heeft iemand geprobeerd een overval te plegen op de Spar-supermarkt in Hulst. Dat heeft de politie nu pas bekend gemaakt.


Een onbekend persoon probeerde zaterdag tussen 16.00 en 16.30 uur geld uit de kassa van de supermarkt aan de Poorterslaan te stelen. Hij bedeigde een 18-jarige kassamedewerker uit de gemeente Hulst met een scherp voorwerp en eiste het geld uit de kassa.

Omdat de kassamedewerker de kassa niet gelijk open kreeg, ging de overvaller er zonder geld vandoor. Hij vluchtte via de brandgang tegenover de Spar. Daar stond een fiets waarop hij is weggefietst in de richting van de Zoutestraat, vervolgens naar de Carmelweg in de richting van de Zandstraat.

De eigenaar van de Spar ging nog samen met een andere man achter de dader aan, maar in de Carmelweg raakten ze de dader kwijt. De dader was een jongeman, geheel in het zwart gekleed en met een capuchon over zijn hoofd. Het onderzoek loopt nog.

De politie zoekt getuigen van deze mislukte overval. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (12-4-2012 om 15:43)
Dat signalement kan een stuk beter. Wat voor accent had deze meneer? Wat voor huidskleur? En waarom hangen er daar nog geen camera's? Dit is de 2e (mislukte) overval op die Spar in korte tijd.
Jos (12-4-2012 om 15:08)
Tweede keer in korte tijd daar. Zijn er geen videobeelden of foto's van de dader? Misschien herkent hem dan wel iemand ;-)
Dima (12-4-2012 om 12:41)
Wat zou het goed zijn als '' capuchons'' op welke manier gedragen dan ook zouden worden verboden!! Hopelijk is deze lafaard met de gestolen fiets flink op z'n snuit gegaan...
Toine (12-4-2012 om 08:59)
Lekker handig, na bijna een week vragen om getuigenissen!! duh.....
Cookie-instellingen beheren