Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Poging beroving in Terneuzen

Toegevoegd: 11-04-2012, 22.11 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Langs de Kreek in Terneuzen is dinsdag even voor 23.00 uur door drie jongens gepoogd een 20-jarige inwoner van Terneuzen te beroven.


De 20-jarige fietste richting de Kortenaerstraat en werd tegengehouden door drie jongens. Hij moest stoppen en zijn belagers vroegen hem op dwingende toon al zijn spullen aan hen af te geven.

Er ontstond een kort handgemeen tussen de 20-jarige en één van de drie jongens. De 20-jarige is naar een huis in de Kortenaestraat gerend en heeft de politie gewaarschuwd. De drie jongens liepen daarop weg naar de Michiel de Ruytersingel en daarna richting de rotonde Rooseveltlaan/Alvarezlaan.

De politie heeft de daders helaas niet kunnen aanhouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mo (13-4-2012 om 17:37)
Waar gaat dit heen jongens, steeds meer lagere niveaus steeds meer criminaliteit, het zalen die jongens wel zijn die daar bijna elke maar zich vol zuipen met alcohol. stelletje hangjongeren ga werken voor jullie geld !
Dima (12-4-2012 om 12:44)
Stelletje criminelen ! Hopelijk worden ze binnenkort herkent en mogen ze Torentijd eens meemaken !! Echt afschuwelijk dat het nergens meer veilig is op straat .
Manneke (11-4-2012 om 22:55)
Wat is het signalement?
Cookie-instellingen beheren