Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Redders Domburg halen diploma's

Toegevoegd: 15-04-2012, 17.14 uur
De geslaagden.
De geslaagden.
© Foto: Domburgse reddingsbrigade
Door: Roland de Jong
DOMBURG - Voor het eerst hebben alle leden van de Domburgse reddingsbrigade afgezwommen voor een diploma uit de nieuwe lijn van Reddingsbrigade Nederland.


Sinds 2009 is gestart met het omschakelen naar de nieuwe diplomalijn. Vanaf september mag alleen nog uitsluitend voor de nieuwe diploma's worden afgezwommen. Dit keer deden in totaal ruim 30 personen examen. De meeste van hen zwommen af voor het diploma Junior Redder 4. Drie mensen deden mee aan het hogere diploma Life Saver 1. Van hen legde één het examen met goed gevolg af.

Het nieuwe zwemseizoen van de Domburgse Reddingsbrigade start na de zomervakantie. Er wordt iedere woensdagavond gezwommen in zwembad De Parel in Domburg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren