Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Paniek en schade door koeien op A58

Toegevoegd: 15-04-2012, 19.55 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Op de A58 hebben twee koeien aan het einde van de middag voor de nodige commotie gezorgd.


Volgens de politie werd rond 17.15 uur gemeld dat er twee koeien over de snelweg bij Arnemuiden liepen. Eén van de koeien rende in tegenovergestelde richting tussen de auto's door.

Automobilisten die het dier aan zagen komen gingen de vluchtstrook op. Omdat het dier steeds verder in de richting van Middelburg liep heeft de politie de A58 vanaf die kant even afgesloten. De koe is ter hoogte van het Shell-tankstation Arnemuiden door politieagenten en de boer gevangen.

De andere koe was de A58 afgegaan en zorgde op de Langeweg voor de nodige problemen. De koe kon aldaar door buurtbewoners en andere boeren gevangen worden. De dieren staan inmiddels weer in de wei.

Eén van de koeien is in botsing gekomen met een auto. De eigenaar van deze auto en de boer hebben hun gegevens uitgewisseld. Het dier raakte niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niek (16-4-2012 om 15:27)
@Merte Bavianen op de sloebrug?
Merte (16-4-2012 om 12:06)
Zeeuwse dieren worden opstandig :P Vorige week op de tunnelweg de schapen op de loop, deze week de koeien op de A58. What's next :)
Cookie-instellingen beheren