Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Auto over de kop in Vlissingen

Toegevoegd: 16-04-2012, 10.07 uur
De inzittende van de auto raakte niet gewond.
De inzittende van de auto raakte niet gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagmorgen een jongeman met zijn auto over de kop gevlogen.
 
Het ongeluk gebeurde rond 08.50 uur op de rotonde Hercules Segherslaan - Sloeweg - Bossenburghweg. Volgens de politie was er alleen materiële schade.


De oorzaak van het ongeluk is volgens de politie nog onbekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saj (16-4-2012 om 11:33)
Als de betonblokken eruit worden gereden(zie de 3e foto) kan het wel weer een 50km+sertje zijn even snel de rotonde nemen. gelukkig geen gewonden goed leer proces gewoon volgens de regels rijden in de bebouwde kom
Marco (16-4-2012 om 11:27)
Aan de schade te zien, reed de automobilist niet (veel) te hard. Wellicht heeft hij een 'varkensruggetje' die daar in de berm liggen om de bocht niet af te snijden geraakt. En dan doet zo'n klein autootje op van die smalle wieltjes al snel rare dingen. Jammer voor 't autootje, is best 'n leuk model.
Cookie-instellingen beheren