Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij botsing in Oostburg

Toegevoegd: 20-04-2012, 17.09 uur - Update: 20-04-2012, 21.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - Bij een verkeersongeval op een kruising in Oostburg zijn vrijdagmiddag twee vrouwen gewond geraakt.  

Het ongeval vond rond 16.00 uur plaats op de kruising van de Ondernemersweg met de Neringweg. Twee personenauto's zijn door nog onbekende oorzaak tegen elkaar gebotst. De brandweer heeft een van de auto's opgeknipt om een slachtoffer te bevrijden.  


Een 58-jarige vrouw uit de gemeente Sluis liep ernstig hoofdletsel op en is, met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Brugge. De vrouw in de andere auto, een 79-jarige Terneuzense, liep verschillende fracturen op en is naar het ziekenhuis in Terneuzen vervoerd.

Voor het ongeval was ook een traumahelikopter opgeroepen, deze is niet meer ingezet. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de auto's weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moppie (22-4-2012 om 10:37)
Kijken opletten tot gemeente ingrijpt!!!!!
Jan (22-4-2012 om 10:10)
Wat nu gevaarlijk kruispunt ??? Probeer eens s,morgens vanuit Biervliet de N61 op te komen,dat is pas met je leven spelen. Het enigste dorp in zeeuws-vlaanderen,waar je zonder rotonde of stoplichten moet proberen op je werk te komen.
Pietje (21-4-2012 om 15:00)
Of op deze hoge leeftijd niet meer achter het stuur!! Sommige zijn op hoge leeftijd echt een gevaar op de weg!
Cees (21-4-2012 om 14:56)
Als je daar langzaam de kruising oprijdt heb je alle tijd om te remmen, probleem is dat de mensen allemaal hard rijden. Met de kruising en de bebording is nix mis daar.
Willy (21-4-2012 om 14:18)
Wat is het weer makkelijk te oordelen, probeer eens aan de hand van de foto's te achterhalen wie geen voorrang heeft verleend??een weg is zo gevaarlijk als de gebruikers die er overheen rijden volgens mij, automobilsten neem zelf je verantwoordelijkheid, er staan niet voor niets haaietanden!!!
Joachim (21-4-2012 om 12:44)
Dit is al het zoveelste ongeluk in korte tijd. Enige tijd geleden vond de gemeente het niet nodig om een aanpassing te doen aan de weg. Blijkbaar moeten er eerste gewonden vallen voordat er ze maatregelen nemen. Gemeente neem je verantwoordelijkheid en neem nu maatregelen voordat het weer gebeurd!
Cookie-instellingen beheren