Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 291 km

Dronken man te water op Jaagpad

Toegevoegd: 20-04-2012, 21.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn vrijdagavond uitgerukt voor een melding van een drenkeling op het Jaagpad in Middelburg. 

Rond 20.10 uur kreeg de politie een melding dat er een dronken man te water was geraakt op het Jaagpad ter hoogte van de IJsselstraat. Omdat de man niet zelfstandig uit het water kon komen is de brandweer opgeroepen. 


Na aankomst van de brandweer was de man snel op de kant. Hij is onderzocht door personeel van een ambulance. Duikers van de brandweer hebben de fiets van de man uit het water gehaald. De man is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (22-4-2012 om 17:35)
Zijn fiets hoeft in ieder geval niet voor een onderhoudsbeurt naar de fietsenmaker. Hij is al schoon!! D. deze man is zelf verantwoordelijk voor zijn daden en moet daar ook zelf voor opdraaien!!
D. (22-4-2012 om 12:10)
Zelf betalen bij eigen schuld? Dus je kind dat gaat skaten moet als hij wat breekt dat maar zelf betalen? En je moeder die slecht ter been is, moet maar een rolstoel nemen, want als ze lopend valt, dan is het haar eigen schuld.Een slechtziende of -horende verplicht altijd met begeleider? Gelukkig hebben we in Nederland hulpverlening die iedereen helpt en betalen we dat met z'n allen. Eigen schuld zit in een klein hoekje. Als de man dronken uit een café kwam, dan is het de schuld van de barman.
Ls (22-4-2012 om 10:01)
Stelletje azijnzeikers hier,zelf waarschijnlijk nog nooit een biertje op ? alemaal brave ideale schoonzoons geweest !! kom op zeg wees blij dat die man niet verdrinkt en maak je druk om echte problemen.
Piet (22-4-2012 om 04:56)
Allemaal drukmaken om de rekening, als jullie het zouden hebben willen jullie toch ook gered worden?, dat geld komt echt wel goed hoor!
Peter (22-4-2012 om 00:32)
Ach die man heeft toch een leuke avond gehad, hulpinstanties weer fijn geoefend. Ik zal m'n belasting wel op tijd betalen.
Zo Kan Het Ook (21-4-2012 om 23:56)
Of juist erg weinig ervaring met drank :P Hoe dan ook, wie wat moet gaan betalen zijn onze zaken niet toch?
Cookie-instellingen beheren