Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Felle brand sloophandel Terneuzen

Toegevoegd: 22-04-2012, 07.15 uur
De felle brand bij de sloophandel in Terneuzen.
De felle brand bij de sloophandel in Terneuzen.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Op het terrein van sloophandel Driewegen aan de Oudelandseweg in Terneuzen heeft in de nacht van zaterdag op zondag een felle brand gewoed.

Het was de zoveelste brand die uitbrak op het terrein van de sloophandel. De brandweer die aan Oudelandseweg al vele branden heeft geblust rukte vannacht ook weer met spoed uit. De brand woedde deze keer in een zeecontainer vol met hout.


In 2009 zorgde een felle brand in een zeecontainer ook al voor veel schade, de brandweer was toen tot in de vroege ochtend bezig met blussen. De laatste brand op het terrein van de sloophandel was op 15 mei 2011. Hoe groot de schade van vannacht en wat de oorzaak van de brand is is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren