Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 62 km

Drie aanhoudingen voor leksteken banden

Toegevoegd: 22-04-2012, 16.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - Zaterdagavond rond 22.10 uur zijn, aan de Kerkstraat in Grijpskerke, drie jongens aangehouden wegens vernieling. Het gaat om twee jongens van 14 en één van 15 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Vlissingen.

Door een getuige werd gezien dat de jongens kort daarvoor van twee auto's die geparkeerd stonden aan het Bergpad in Grijpskerke de banden lekstaken.
 
Tegen het drietal is proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (24-4-2012 om 08:37)
Zeeuwserkanniet, het is niet alleen bij die banden gebleven. Zie Kees zijn verhaal van de boompjes langs de Mariekerkseweg. Kapotte bierflesjes op de straat etc. Kortom: het blijven hufters!!!
Kees (23-4-2012 om 21:02)
Tijdens mijn fietsrondje zag ik dat er langs het fietspad tussen Grijpskerke en Meliskerke weer een aantal boompjes om gekraakd waren. Toch toevallig vorig jaar zag ik dat ook de zondag na het festival in Hrieps. Een wielrenner
Vlissinger (23-4-2012 om 17:56)
Welnee, die jongens mogen de schade vergoeden. heb je meteen gloednieuwe banden! bij mij mogen ze ook wel even langskomen
Surrender fan (23-4-2012 om 12:57)
@Marijke: je hebt gelijk dat deze jongens de schade moeten vergoeden! Stomme donders, hoe halen ze het in hun botte kop! De echte fans van Surrender Hrieps zingen, zijn vrolijk en drinken bier, maar laten andermans spullen met rust!
Rutger (23-4-2012 om 11:22)
Eigenlijk nooit echt gedonder op Hrieps meegemaakt. Al is mijn muts wel uit de fietstas gejat. Jammer hoor! Ik sluit me bij Marijke`s mening aan! Banden betalen, boete en persoonlijk excuus!
Zeeuwserkanniet (23-4-2012 om 08:42)
@Marijke Oh alweer zo een kortzichtige opmerking van je, Je bent wel erg snel om een groepering de schuld in de schoenen te schuiven. Get a life ipv domme dingen neer te kladden hier!!
Cookie-instellingen beheren