Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 32 km

OM wil man zes maanden cel in

Toegevoegd: 26-04-2012, 19.04 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 28-jarige Vlissinger mag van officier van justitie R. Rammeloo voor een periode van zes maanden achter de tralies. Daarnaast wil Rammeloo dat hij nog ook nog drie maanden voorwaardelijk als stok achter de deur krijgt opgelegd.


In de vroege ochtend van 12 december meldde de man zich met een wodkafles aan de deur van zijn ex om verhaal te halen. Volgens zijn informatie was zij vreemd gegaan terwijl hij voor een eerder feit in het gevang zat. Toen de deur niet vlug genoeg openging maakte hij de nodige stampij.

Om van zijn geschreeuw af te zijn deed ze de deur open en kreeg prompt enkele vuistslagen in haar gezicht. Vervolgens werd ze in elkaar geslagen en zou hij haar keel hebben dicht geknepen. Toen de Vlissinger twee dagen later door de politie werd aangehouden en werd verhoord beledigde hij een agente. Na afloop van het verhoor zou hij gezegd hebben: ,,Wat een lekkere wijven werken er tegenwoordig bij de politie'', gevolgd door een uiterst grievende seksuele opmerking.

Volgens zijn raadsman R. Drenth was de eerste opmerking bedoeld als een compliment en gaf de tweede opmerking de aan hoe Marokkanen seks met vrouwen hebben. Naast deze feiten werd de Vlissinger er ook nog van verdacht gedurende enige tijd in harddrugs te hebben gehandeld.

Uitspraak 9 mei.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzen (27-4-2012 om 12:11)
@t marco: wat ben jij een triest figuur zeg.. moet hij een marokaan genoemd worden terwijl hij uit vlissingen komt? dit getuigt maar weer dat niet alleen de buitenlanders fouten maken hier in nederland. en jij weet niet hoe marokaanse mensen met vrouwen omgaan. dus praat geen onzin als je niks weet!
Bram (27-4-2012 om 03:32)
Ik wil niet discrimineren, maar kom er helaas niet onderuit door het gedrag van dit o zo vervelende rotventje. Begrijp toch eens dat je in een ander land leeft en woont en dat daar ook nog eens andere regels gelden, waar jij nog nooit over nagedacht hebt.
Piet (26-4-2012 om 22:41)
We hebben mishandeling, belediging, dealen in drugs en het is niet zijn eerste gepleegde feit en hij heeft zich totaal niet in de hand en is een gevaar voor anderen. Eis: 6 maanden. is al een lachertje, maar ben benieuwd naar het vonnis. En sommige vrouwen moeten eens gaan nadenken over hun partner
Renata (26-4-2012 om 22:38)
En waarvoor is de strafeis? Toch zeker alleen voor de belediging?( niet dus) Een vrouw in elkaar slaan verdient toch zeker een zwaardere straf. Wat een luilekkerland hier voor "zo'n mensen".
Huh? (26-4-2012 om 22:05)
Hoe hebben marokanen sex dan? en was dit met een niet moslima? mag dat dan? of alleen waneer het uitkomt
Marco (26-4-2012 om 21:45)
Jammer dat de persoon éérst nog Vlissinger genoemd wordt. Terwijl hij uiteindelijk tòch gewoon Marokaan blijkt te zijn. Laat het een waarschuwing zijn dat dit nu op ons net terrecht is gekomen. Deze mensen denken nu eenmaal zo over vrouwen. Dat verandert niet ! Ook niet door zo'n laf strafje !
Cookie-instellingen beheren