Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 72 km

Aanhouding voor belediging

Toegevoegd: 27-04-2012, 12.10 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Nieuwendijk in Vlissingen is vrijdag rond 02.15 uur een 26-jarige man uit Zoetermeer aangehouden.


Hij bemoeide zich met een aanhouding van een bekende van hem. Toen hem door een agent werd gevorderd weg te gaan, gaf hij hieraan gehoor maar kwam snel weer terug. Vervolgens werd hij opnieuw gevorderd weg te gaan maar hieraan voldeed hij niet. Hij bleef staan en pakte de agent vast bij zijn jas.

Hierop werd de 26-jarige man aangehouden waartegen hij zich flink verzette. Eén van de agenten kreeg een elleboogstoot tegen zijn kaak. Vanaf zijn aanhouding tot aankomst in Torentijd bleef hij zich hevig verzetten. Hij beledigde de agenten en spuugde één van hen in het gezicht. De betreffende agenten hebben aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (27-4-2012 om 17:55)
Beste ODB en Edel, ik denk dat die agenten zich heel goed hebben ingehouden om zelf niet te gaan meppen, want elke klap die ze uitdelen moeten ze verantwoorden, ze mogen haast niets meer.
Marijke (27-4-2012 om 17:13)
Edel en ODB: de beste stuurlui staan aan wal. Hadden de agenten meteen ingegrepen dan hadden jullie waarschijnlijk óók commentaar gehad. Ze hebben op een correcte manier gehandeld. Laat die gast maar een paar dagen afkoelen in Torentijd.En nog een fikse boete er achter aan!!
Jaap (27-4-2012 om 16:45)
Tip voor de politie: als ODB in de problemen zit niet mee bemoeien want het is toch niet goed. Mbt Edel : we leven niet in een land waar geen wetten gelden maar in een rechtstaat. Maar de agenten hadden m.i. wel pepperspray mogen gebruiken...
Edel (27-4-2012 om 13:39)
Eventjes meenemen naar een achterkamertje was een goedkopere oplossing geweest, nu draait de gemeenschap er weer voor op. vroeger had je politie agenten van staal, zijn die er niet meer?
ODB (27-4-2012 om 13:34)
Politie hier zijn echt watjes, stelletje kneuzen, die lopen te janken als ze een beuk terug krijgen. Maar als ze een huis in moeten voor een inbraak sturen ze eerst hun hond, en dan verwachten ze respect van de burgers, niet van mij heb een diepe haat tegen ze
Cookie-instellingen beheren