Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Middelbrand schuurtje Middelburg

Toegevoegd: 29-04-2012, 02.55 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de Bellinkstraat in Middelburg heeft in de nacht van zaterdag op zondag brand gewoed in een schuurtje.

Het vuur woedde in een schuurtje achter een woning. De brand werd rond 01.30 uur opgemerkt. De Stadsgewestelijke brandweer rukte aanvankelijk uit met één tankautospuit, maar na een kwartier werd er opgeschaald naar middelbrand en dat zorgde voor de inzet van een tweede bluswagen.
 
Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland werd er opgeschaald vanwege onder meer de waterwinning. Er waren aanvankelijk wat kleine explosies te horen. Volgens de brandweer werd even gedacht dat er gasflessen binnenstonden, maar dat bleek al snel niet het geval te zijn. De explosies zijn vermoedelijk veroorzaakt door opgeslagen spuitbusjes.


Er kwam een ambulance ter plekke om iemand te controleren die vermoedelijk rook had ingeademd. Deze persoon hoefde echter niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren