Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
74 files van totaal 301 km

Wielrenners gewond bij aanrijding

Toegevoegd: 29-04-2012, 19.29 uur
Door: Roland de Jong
LAMSWAARDE - In de Roverbergsestraat in Lamswaarde zijn zondag tegen 11.00 uur twee wielrenners lichtgewond geraakt bij een aanrijding.


In de Roverbergsestraat reed een personenauto weg en op datzelfde moment kwam vanuit beide richtingen een groep wielrenners de straat inrijden. De auto werd door de eerste groep zowel links als rechts ingehaald en op dat moment kwam ook de groep uit tegenovergestelde richting bij de auto.

De automobilist stuurde iets naar rechts om de groep uit tegenovergestelde richting door te kunnen laten rijden. Op dat moment reed een 35-jarige man uit Haasdonk uit de eerste groep de auto toch nog voorbij en kwam frontaal in botsing met een wielrenner uit tegenovergestelde richting, een man uit Meerdonk waarvan de leeftijd onbekend is.

Beide wielrenners werden in de ambulance behandeld aan wat schaafwonden, gescheurde wenkbrauwen en pijn aan het hoofd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klokhuis (1-5-2012 om 09:22)
@wannes je hebt helemaal gelijk stuur ze naar zandvoort, dan kan mijn kleindochter van 4 ook normaal leren fietsen en niet door hun van de weg af gescholden worden.
A vd scheur (30-4-2012 om 23:15)
Daar zou de politie wel eens naar mogen kijken naar dat tuig. Maar ja, dan staan twee politiemannetjes tussen een stuk of tig van die wegpiraten,wat dan?? Toch maar geen controle's uitvoeren dan?
Marijke (30-4-2012 om 21:35)
Misschien een idee om de wielrenners te verplichten om op de autoweg te rijden. Kijken hoe dit gaat!!!
Kees (30-4-2012 om 19:28)
Hier vinden ze het zelfs normaal om over de weg te rijden terwijl er een keurig fietspad ligt,en als je er wat van zegt kun je een grote mond krijgen,inderdaad behoorlijk a-sociaal.
Wim (30-4-2012 om 17:43)
Haha, ze botsten frontaal tegen elkaar aan.. Kan hier echt alleen maar om lachen.. Aan alle reacties te zien ben ik niet de enige dus die zich er aan ergert. Hoe vaak ik wel niet op mijn rem moet stampen omdat ze weer eens denken dat het rode stoplicht niet voor hun geld
KWABONKEL (30-4-2012 om 17:16)
Inderdaad, de meeste groepen wielrenners tonen associaal gedrag. Je weet wel; Een grote groep, de één wil niet onder doen voor de ander en denken maar dat hun niets kan gebeuren, dikwijls met een frank wezen. Ze moeten een limiet stellen aan het aantal wielrenners. En zich aanpassen aan de rest
Cookie-instellingen beheren