Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 30-04-2012, 09.45 uur - Update: 30-04-2012, 17.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een flinke botsing op industrieterrein Arnestein in Middelburg is vanochtend een 42-jarige automobilist uit Spanje gewond geraakt. 

Het ongeluk vond rond 09.05 uur plaats op de kruising Herculesweg - Ampereweg. Een 56-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder reed over de Ampereweg komende uit de richting van de N57. Op vermelde kruising kreeg hij geen voorrang van de voor hem van links komende automobilist uit Spanje. 


De brandweer werd met spoed ter plekke gestuurd. Ter plaatse bleek dat er voor de brandweer niet veel meer te doen was dan het verlenen van assistentie en het reinigen van het wegdek. De ambulancedienst ontfermde zich over het slachtoffer.

De automobilist uit Spanje is ter controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eastman meedewerker (30-4-2012 om 15:17)
Het is maar afwachten dat het nog meer ongeluk gaat gebeuren op die weg, zij rijden veel te hard daar ! Ik werk daar in de buurt,( eastman ) zie iedere dag dat de GEKKEN te hard rijden, maar de Politie zie ik nergens !
Twee (30-4-2012 om 11:21)
Kijk je niet of ben je afgeleid,heb je 2 keuzes:Door ryden en gokken of wat ik doe by twyfel is nog maar een rondje ryden.Dit fietspad had aan de andere kant moete liggen tekenaar!Hier gaan ook nog ongelukken gebeuren!Doden zyn hier niet uitgesloten.Maja,ons bin zuunig mee stoplichten en asfalt eej!
Een (30-4-2012 om 11:15)
Zooo,en dat is 1.Vind het vry laat.Wanneer is de volgende?Morgen?Dit kruispunt is gevaarlyk en ligt verkeerd (waarom hier geen rotonde????).Hoe overzichtelyk die ook ligt.Net zoals die rotonde met dat ene fietspaadje over de torenweg.Als vrachtwagenbestuurder kryg je maar 1 keer kans om te kyken.
Peter (30-4-2012 om 10:41)
Ik vind het niet echt gek dat dit is gebeurt. Het is ook een gevaarlijke kruising. Net als de kruising bij de Waldammeweg kan de Gemeente beter 2 rotondes maken. Maarja het is niet echt een sterk punt van de gemeente om veilige kruisingen te maken. denk maar aan de kruising bij het banckertplein
Cookie-instellingen beheren