Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij schietpartij Terneuzen

Toegevoegd: 30-04-2012, 22.58 uur - Update: 01-05-2012, 03.07 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen zijn maandagavond - Koninginnedag - twee personen gewond geraakt bij een schietpartij. Er zijn inmiddels vier arrestaties gedaan.

Het schietincident vond rond 22.05 uur plaats in de Larixstraat. Een 20 jarige man uit Terneuzen is door één of meerdere kogels zwaar gewond geraakt. Tevens werd een vrouw, verdere gegevens nu nog onbekend, geraakt. De man is naar het ziekenhuis in Gent vervoerd, terwijl de vrouw naar het ziekenhuis in Terneuzen is gebracht.


Kort na het voorval hield de politie in de Rozenstraat in Terneuzen vier mannen aan. Zij zijn in de leeftijd van 18 t/m 21 jaar en allen afkomstig uit Terneuzen. De politie onderzoekt of zij betrokken zijn bij dit voorval.

Naast de ambulancedienst is ook de traumahelikopter uit Rotterdam ingezet. Deze is naar het ziekenhuis in Terneuzen gevlogen en daar geland. De brandweer werd opgeroepen om hier stand-by te staan.

Zowel in de Larixstraat als in de Rozenstraat stelt de politie momenteel een onderzoek in. Het onderzoek bestaat uit een forensisch onderzoek. Verder worden diverse getuigen gehoord.

De politie is op zoek naar getuigen, die meer over dit voorval kunnen vertellen. Zij worden verzocht om naar de politie te bellen: 0900-8844. Ook kan men zich melden op het politiebureau in Terneuzen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GJM (3-5-2012 om 07:53)
@Pietje ja zou ik ook maar doen! Politie moet echt beginnen met rondlopen in de buurten waar deze gebeurtenissen plaatsvinden.
Terneuzen (2-5-2012 om 17:45)
Of de familie c.....
Pietje (2-5-2012 om 16:28)
Ben dit jaar nog op de emigratie beurs geweest, daar stonden ze terneuzen e.o. te promoten...... ik wacht nog wel een paar jaar
GJM (2-5-2012 om 08:03)
Het kan ook nooit rustig en gezellig blijven in terneuzen. Jammer dat het elke x verpest moet worden door zoiets.
Janneke (1-5-2012 om 02:09)
Zeker zelfde ploeg mini gangsters die een paar maanden geleden in de rozenstraat zijn aangehouden ivm bedreiging op de dijk familie Hooi zijn schatjes hoor
Cookie-instellingen beheren