Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje mishandeld in zwembad

Toegevoegd: 02-05-2012, 12.49 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar personen die zaterdagmiddag getuige zijn geweest van een mishandeling van een 13-jarig meisje in het zwembad in Terneuzen.

Het meisje is volgens de politie door een voor haar onbekende vrouw, zonder dat daar enige aanleiding toe was, geschopt en aan haar haren meegesleurd. Het meisje is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Personen die informatie hebben kunnen zich melden op het politiebureau in Terneuzen of bellen met tel. 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PIPPA (3-5-2012 om 12:22)
Dat je je zo verlaagt om een kind van die leeftijd toe te takelen,schandalig! En iedereen stond erbij en keek ernaar! Ik zou me er zeker mee bemoeid hebben,je laat een kind niet mishandelen!
Janspommerans (3-5-2012 om 12:02)
@! Schandalig! De "doos" :-)) is ter plekke kennelijk opgepakt, getuige het verhaal van Anoniem
Schandalig (3-5-2012 om 08:34)
Schandalig als je als volwassen vrouw zoiets doet, maakt niet uit wat de aanleiding hiervoor was.. Dan ga je naar een badmeester of iets dergelijks maar een kind zo toetakelen dat ze moet worden afgevoerd door een ziekenauto walgelijk !!! Hopen dat ze die doos snel oppakken.
GJM (3-5-2012 om 07:51)
Zo gaat het nu dus in terneuzen? Iemand zonder reden aanvallen?! Ipv getuigen oproepen, check de camera's van het zwembad is en vraag waar de badmeesters/badjuffen op dat moment waren?! Ben het eens met @VdVonck
Jo (2-5-2012 om 19:34)
Is ook bekend in welk zwembad dit plaatsvond ? ik ken meerdere zwembaden in Terneuzen.
J.e.langeraert (2-5-2012 om 19:23)
Welk zwembad ?
Cookie-instellingen beheren