Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Eigenaar dode hond opgepakt

Toegevoegd: 04-05-2012, 22.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Door de politie is donderdagavond in zijn woning een 20-jarige Vlissinger aangehouden. Hij was de eigenaar van de dode hond die in februari werd gevonden in een vijver in Goes. 

Door de politie werd een getuigenoproep geplaatst in de media. Hierop reageerde een getuige die meer informatie kon verstrekken. Door de dierenpolitie werd een nader onderzoek ingesteld en zo kwam die uiteindelijk terecht bij de Vlissinger. 


De Vlissinger is vandaag gehoord maar hij ontkent alle betrokkenheid. Na verhoor is hij weer in vrijheid gesteld maar hij zal voor de rechter moeten verschijnen. 

Zie ook:
- 24/02/2012: Dode hond gedumpt in Goes


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Christine (20-6-2012 om 09:01)
Walgelijk!dikke boete en maar eens een tijdje brommen, sommige mensen zijn gewoon ziek in hun hoofd,het is soms echt het mensdom en het dierenrijk,arm beest.
Margie (6-5-2012 om 14:35)
Dat deze man nooit meer dieren mag houden,en een flinke straf krijgt,even laten voelen ,wat benauwd is,heel erg voor het hondje.
J (6-5-2012 om 10:58)
Fijn dat de eigenaar van de hond opgepakt is. De straffen hier in Nederland zijn veel te soft voor zulke schoften. Je zal hond wezen bij zo"n idioot fijn leven heb je dan gehad! Het liefst zou ik hem ook levend dumpen in een plastic zak. Opruimen zulke idioten zonder gevoel.
Goesse (5-5-2012 om 23:04)
Pfft. In de gevangenis met die vent. Moord is moord, of het nou een hond of een mens is. Juist omdat de mens het slimste wezen is moeten zij derest beschermen, en dat doe je niet met boetes!
Zeeuwind (5-5-2012 om 16:11)
Zal wel een geld boete van een flut bedrag worden. Beter zetten ze zijn foto op deze site!
Bert (5-5-2012 om 14:13)
Zo wat jammer dat ze die niet vast houden in goes een hond dumpen en dan zielig doen nou.
Cookie-instellingen beheren