Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Overval tankstation Terneuzen

Toegevoegd: 05-05-2012, 16.18 uur - Update: 05-05-2012, 23.43 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is tankstation PicoBello aan de Bellamystraat overvallen. Dat meldt de politie. 

Drie mannen liepen 's middags omstreeks 15.30 uur de zaak binnen en bedreigde de pompbediende met een wapen. Zij eisten geld. Nadat aan hun wens werd voldaan, verdwenen de mannen spoorslags richting het nabijgelegen sportveld. Tot op dit moment ontbreekt nog ieder spoor van de overvallers. Op het moment van de overval waren enkele klanten in de zaak getuige van de overval. Zij hebben aan de recherche het volgende signalement opgegeven:


Dader 1: 
- Lengte: ongeveer 1.80 - 1.90 m lang -
  Leeftijd: ongeveer 20 jaar
- Uiterlijk: donkere huidskleur en donkere ogen
- Kleding: zwart glimmende bomberjack met capuchon en donkere sjaal met daaronder een donkerblauwe spijkerbroek
- Nederlands sprekend zonder accent

Dader 2:
- Lengte: ongeveer 1.75 cm
- Leeftijd: ongeveer 20 jaar 
- Uiterlijk: donkere huidskleur
- Kleding: donkere bomberjack met capuchon

Dader 3:
- Leefijd: ongeveer 20 jaar
- Uiterlijk: donkere huidskleur
- Kleding: donkere bomerjack met capuchon 

De recherche is direct na de overval met een sporenonderzoek begonnen en heeft aangiftes opgenomen van de medewerkers van het tankstation en van klanten die daadwerkelijk met het wapen zijn bedreigd. Ook is er een buurtonderzoek gehouden en zijn er getuigen gehoord. Getuigen wordt verzocht te bellen naar 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjakie (7-5-2012 om 19:08)
En ook deze x weer mensen die donkerder zijn als ons nederlanders. 1 voor 1 hun handen afkappen als ze mensen bestellen dan leren ze het wel af. De straffen zijn hier gewoon veel te mild. Als ze gepakt worden hebben ze even 'vakantie' en gaan ze daarna vrolijk verder.
John (7-5-2012 om 11:14)
Tuig. Ze lachen zich rot. Ze overvallen een paar zakken, stelen nog wat bij elkaar, beroven voor de lol nog wat mensen en vullen lekker hun zakken. De pakkans is zo goed als nihil en als ze gepakt worden krijgen ze een vermaning en misschien een paar maanden zitten en wegens 'goed gedrag' weer los.
De Burger (6-5-2012 om 15:30)
Kotsmisselijk word ik van jullie beestachtig verveeld en idioot gedrag.Dit is niet de manier hoe het hoort te werken in de wereld beste kereltjes,hoop dat je daar ooit achter zal komen.
Saskia Bos (6-5-2012 om 12:13)
GELIJK de camerabeelden vrijgeven en OVERAL publiceren.
Meelevende familie (6-5-2012 om 09:56)
Heel veel sterkte voor vooral de pompbediende en de aanwezige klanten!! het is wel heel erg schrikken , lijkt ons, als je dit (weer) overkomt, en dan overdag!! wat een brutaliteit!! Hopelijk worden de daders snel aangehouden!!
Peter (6-5-2012 om 09:08)
Het "trio van Opsoring verzocht" heeft alweer toegeslagen. Ze hebben al DUIZENDEN overvallen, geweldsdilicten, berovingen op hun naam staan. Hoelang, hoelang blijven wij dit slikken met z'n allen !!! HET WORDT TIJD DAT ZE NU EENS KEIHARD WORDEN GESTRAFT !!!!!
Cookie-instellingen beheren