Weerbericht:
Op steeds meer plaatsen (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Echtpaar zwaargewond bij ongeval

Toegevoegd: 05-05-2012, 19.10 uur - Update: 06-05-2012, 19.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ernstig ongeval in Goes is zaterdagmiddag een echtpaar zwaargewond geraakt. Het gaat om een 73-jarige man en een 70-jarige vrouw, beide uit Goes. 


Het ongeval vond rond half zes plaats op de Middelburgsestraat. Een bestuurder van een taxi, een 68-jarige man uit de gemeente Borsele, reed vanuit Goes-Noord de Middelburgsestraat op en is door onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het voertuig is vervolgens door de struiken tussen de straat en de nabijgelegen ventweg gereden en daar tegen een stilstaande auto aangereden. Op dat moment stond het echtpaar bij deze auto. Beiden raakten door de botsing gewond.  

De politie, ambulance en traumahelikopter zijn ingezet om hulp te verlenen. De vrouw is bij dit ongeval ernstig gewond geraakt en is samen met haar man met de traumaheli naar het ziekenhuis in Rotterdam gevlogen. Over de toestand van de slachtoffers is op dit moment nog niets bekend.  

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Over de uitkomst hiervan is nog niets bekend. De weg was tijdens het ongeval, het onderzoek en de opruimwerkzaamheden volledig afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miss S (6-5-2012 om 21:52)
Verschrikkelijk wat er gebeurd is, maar ook erg welke beschuldigingen geuit worden in de reacties. Niemand mag hierover oordelen, tenzij je er bij geweest bent. Veel sterkte voor de slachtoffers en de betrokkenen.
Micha (6-5-2012 om 21:44)
Verschrikkelijk dat dit gebeurd is! Heel veel sterkte aan alle betrokkenen! En voor alle simpele zielen die bij voorbaat met een beschuldigende vinger wijzen naar die arme taxichauffeur; laten we eerst de oorzaak eens afwachten. Dit was een nette heer, die zich netjes gedraagt in het verkeer..!
AB (6-5-2012 om 21:12)
Heel erg voor de slachtoffers die achter hun auto stonden en op deze manier aangereden werden.Maar zou het ook kunnen dat de taxi bestuurder(ster) onwel is geworden?,niemand rijdt toch door struiken om tijd te winnen! Zo druk is het daar ook weer niet.
Lion (6-5-2012 om 18:58)
Sterktte voor de slachtoffers. als je ziet hoe aasso die taxichauffeurs rijden,kan je die oorzaak wel verzinnen denk ik.
Poema (6-5-2012 om 15:07)
Waar was die taxi-chauffeur mee bezig ? Ik hoop niet aan het bellen want dat zie ik nog zeer vaak gebeuren. Beterschap voor alle slachtoffers.
Samantha (6-5-2012 om 11:13)
Vreselijk! Hoop dat alles goed komt met het echtpaar. Aan het achterwiel van de rode auto te zien is het allemaal flink hard gegaan!
Cookie-instellingen beheren