Weerbericht:
In de loop van de dag meer bewolking, later van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Echtpaar zwaargewond bij ongeval

Toegevoegd: 05-05-2012, 19.10 uur - Update: 06-05-2012, 19.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ernstig ongeval in Goes is zaterdagmiddag een echtpaar zwaargewond geraakt. Het gaat om een 73-jarige man en een 70-jarige vrouw, beide uit Goes. 


Het ongeval vond rond half zes plaats op de Middelburgsestraat. Een bestuurder van een taxi, een 68-jarige man uit de gemeente Borsele, reed vanuit Goes-Noord de Middelburgsestraat op en is door onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het voertuig is vervolgens door de struiken tussen de straat en de nabijgelegen ventweg gereden en daar tegen een stilstaande auto aangereden. Op dat moment stond het echtpaar bij deze auto. Beiden raakten door de botsing gewond.  

De politie, ambulance en traumahelikopter zijn ingezet om hulp te verlenen. De vrouw is bij dit ongeval ernstig gewond geraakt en is samen met haar man met de traumaheli naar het ziekenhuis in Rotterdam gevlogen. Over de toestand van de slachtoffers is op dit moment nog niets bekend.  

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Over de uitkomst hiervan is nog niets bekend. De weg was tijdens het ongeval, het onderzoek en de opruimwerkzaamheden volledig afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (6-5-2012 om 08:23)
Wens dat echtpaar en mn collega veel sterkte toe
Boos (6-5-2012 om 08:21)
Wauw, door de heg, over de ventweg en nog 2 auto's total los. Hier mag je 50 toch? Ik hoop dat het echtpaar hier boven op komt..
Goesenaar (6-5-2012 om 07:41)
Zeker te hard over de rotonde gevlogen en daarna de controle over het stuur verloren........ Hoop dat het echtpaar snel weer thuis is en dit ongeluk kan verwerken, je denkt toch veilig je auto in te laden en dan heb je dit ineens.
Zeeuws wuufje (5-5-2012 om 23:09)
Taxi's zijn veelal ongeleide projectielen. Dat is al sinds jaar en dag zo, helaas!!!
Sanja Dorreman (5-5-2012 om 21:16)
Verschrikkelijk! Ik woon aan de overkant van de straat en mijn raam stond open, en ik hoorde enorm hard gegil.. Was erg geschrokken. Sterkte voor de betrokkenen
Janspommerans (5-5-2012 om 19:42)
Wat verschrikkelijk! Is de taxichauffeur ongedeerd of is hij onwel geworden waardoor deze situatie ontstond?
Cookie-instellingen beheren