Weerbericht:
Vannacht op steeds meer plaatsen (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Echtpaar zwaargewond bij ongeval

Toegevoegd: 05-05-2012, 19.10 uur - Update: 06-05-2012, 19.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ernstig ongeval in Goes is zaterdagmiddag een echtpaar zwaargewond geraakt. Het gaat om een 73-jarige man en een 70-jarige vrouw, beide uit Goes. 


Het ongeval vond rond half zes plaats op de Middelburgsestraat. Een bestuurder van een taxi, een 68-jarige man uit de gemeente Borsele, reed vanuit Goes-Noord de Middelburgsestraat op en is door onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het voertuig is vervolgens door de struiken tussen de straat en de nabijgelegen ventweg gereden en daar tegen een stilstaande auto aangereden. Op dat moment stond het echtpaar bij deze auto. Beiden raakten door de botsing gewond.  

De politie, ambulance en traumahelikopter zijn ingezet om hulp te verlenen. De vrouw is bij dit ongeval ernstig gewond geraakt en is samen met haar man met de traumaheli naar het ziekenhuis in Rotterdam gevlogen. Over de toestand van de slachtoffers is op dit moment nog niets bekend.  

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Over de uitkomst hiervan is nog niets bekend. De weg was tijdens het ongeval, het onderzoek en de opruimwerkzaamheden volledig afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfons (5-5-2012 om 19:32)
8 van de 10 taxi chaufeurs zijn slechte brutale ongemanierde wegmisbruikers. Ze doen maar wat.
Kees (5-5-2012 om 19:29)
heel veel sterkte voor het echtpaar en andere betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren