Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Echtpaar zwaargewond bij ongeval

Toegevoegd: 05-05-2012, 19.10 uur - Update: 06-05-2012, 19.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ernstig ongeval in Goes is zaterdagmiddag een echtpaar zwaargewond geraakt. Het gaat om een 73-jarige man en een 70-jarige vrouw, beide uit Goes. 


Het ongeval vond rond half zes plaats op de Middelburgsestraat. Een bestuurder van een taxi, een 68-jarige man uit de gemeente Borsele, reed vanuit Goes-Noord de Middelburgsestraat op en is door onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het voertuig is vervolgens door de struiken tussen de straat en de nabijgelegen ventweg gereden en daar tegen een stilstaande auto aangereden. Op dat moment stond het echtpaar bij deze auto. Beiden raakten door de botsing gewond.  

De politie, ambulance en traumahelikopter zijn ingezet om hulp te verlenen. De vrouw is bij dit ongeval ernstig gewond geraakt en is samen met haar man met de traumaheli naar het ziekenhuis in Rotterdam gevlogen. Over de toestand van de slachtoffers is op dit moment nog niets bekend.  

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Over de uitkomst hiervan is nog niets bekend. De weg was tijdens het ongeval, het onderzoek en de opruimwerkzaamheden volledig afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chauffeur (8-5-2012 om 07:57)
Wat een rare reactie`s lees ik hier een man van 68 belt niet achter het stuur /rijd niet aso-hard er staat ook in de reactie dat deze man onwel is geworden men ziet 1 keer een auto met blauwe platen" te hard" rijden en gelijk doen we het allemaal sterkte voor alle betrokkene
Cindy (7-5-2012 om 21:44)
Als eerste heel veel sterkte voor alle betrokken en zeker ook voor me collega ! Zeer aardige en nette man die een gewone normale rijstijl heeft Al die beschuldigende vingers hier bah gewoon trek alles en iedereen maar over 1 kam Hoop dat alles goed mag komen met het echtpaar en me collega
Zoon van taxi chaffeuse (7-5-2012 om 17:56)
Mensen luister goed jullie oordelen maar, maar de echte oorzaak hoeven jullie niet te weten, mn moeder zit ook op de taxi en die uitspraken van ongemanierde wegmisbruikers verwijder t snel want niet iedereen is onwillend en misbruikt de weg! En bedenk goed dat iemand dit niet zo expres heeft gedan
Naomi (7-5-2012 om 09:32)
Sorry hoor ,maar ik vind dat je niet zo over een taxichauffeur moet praten als je de oorzaak er niet eens van weet van het ongeluk , ik ken genoeg taxichauffeuren die normaal rijden , dan zullen juilie het zeker over de slechten hebbben . jammer hoor . veel sterkte voor het echtpaar!!!
Hannie (7-5-2012 om 06:15)
Sorry hoor maar zijn jullie wel lekker? Dit had een ieder kunnen gebeuren maar nee hoor, de mensen hebben ooit eens een taxi chauffeur asociaal zien rijden en staan nu dus lekker klaar met hun voor oordelen! Dat is pas asociaal!, veel sterke voor het echtpaar en de chauffeur!
Getuige (7-5-2012 om 01:30)
De taxichauffeur -man van 68 jaar- was onwel geworden en daardoor de macht over het stuur kwijtgeraakt, dit staat niet in bovenstaand stuk vermeld. beste reageerders/betweters die er niet bijgeweest zijn, denk eerst na eer u reageert. veel sterkte voor slachtoffers, zeker ook voor de taxi chauffeur!
Cookie-instellingen beheren