Weerbericht:
In de loop van de dag meer bewolking, later van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Twee gewonden bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2012, 02.52 uur - Update: 06-05-2012, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee fietsers gewond geraakt. Het gaat om een 21-jarige vrouw en een 30-jarige man, beiden uit Vlissingen.


Het ongeval vond rond 00.45 uur plaats op de Scheldestraat. Een 27-jarige motorrijder uit Vlissingen is door nog onbekende oorzaak in botsing gekomen met de fietsers. Na het ongeval is de motorrijder doorgereden.

Voor de gewonde fietsers is een ambulance ter plekke geweest. De man had na de aanrijding last van zijn been, maar de vrouw liep een verbrijzelde enkel en beenletsel op. Zij moest in het ziekenhuis blijven.

De motorrijder heeft zich later op het politiebureau gemeld. Hij had bijna 1,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en hij werd aangehouden. Omdat hij bij het ongeluk ook zelf ten van was gekomen had hij letsel opgelopen aan zijn arm, hand en knie.

De fietsen en de motor waren beschadigd. De politie heeft de Scheldestraat afgezet voor sporenonderzoek. De onderdelen lagen over een lengte van tientallen meters verspreid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Poema (6-5-2012 om 13:39)
Schandalig om door te rijden. Rijbewijs afpakken en opnieuw laten lessen. Ook een fikse boete geven en de motor afpakken.
Anja (6-5-2012 om 12:53)
Hopelijk worde de motorrijder toch nog gepakt. Niet zo walgelijk als doorrijden na een ongeluk. Het maakt niet uit wie de schuldigen zijn maar je laat niemand gewond op straat achter!!!!!
Vlissingse (6-5-2012 om 12:31)
Is zeker die gek die hier ook altijd s`avonds over de president roosenveltlaan raced en nooit uitkijkt
Dave (6-5-2012 om 12:27)
Via andere media lees ik dat motorrijders naar Utrecht gingen voor een beter-imago-campagne. Weinig zin als ze dit soort misdrijven begaan. In mijn buurt rijden ze ook door de 30-kmzone volgas, na eerst een half uurtje volgas voor de deur ronken! Keurige motorrijders zijn er wel, dungezaait.
B-terreurtje (6-5-2012 om 11:03)
Waarom ben je niet gestopt om de fietsers hulp te verlenen? echt LAF om door te rijden ik hoop dat de fietsers een goed signalement kunnen geven aan de politie zodat deze moter rijder goed en zwaar gestraft kan worden. STERKTE VOOR DE FIETSERS TOEGEWENST!!!
Mike (6-5-2012 om 10:57)
Al jaren is de Scheldestraat een racebaan! Met de nodige maatregelen had dit voorkomen kunnen worden!
Cookie-instellingen beheren