Weerbericht:
Zonnige perioden, morgen in het noorden meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2012, 02.52 uur - Update: 06-05-2012, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee fietsers gewond geraakt. Het gaat om een 21-jarige vrouw en een 30-jarige man, beiden uit Vlissingen.


Het ongeval vond rond 00.45 uur plaats op de Scheldestraat. Een 27-jarige motorrijder uit Vlissingen is door nog onbekende oorzaak in botsing gekomen met de fietsers. Na het ongeval is de motorrijder doorgereden.

Voor de gewonde fietsers is een ambulance ter plekke geweest. De man had na de aanrijding last van zijn been, maar de vrouw liep een verbrijzelde enkel en beenletsel op. Zij moest in het ziekenhuis blijven.

De motorrijder heeft zich later op het politiebureau gemeld. Hij had bijna 1,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en hij werd aangehouden. Omdat hij bij het ongeluk ook zelf ten van was gekomen had hij letsel opgelopen aan zijn arm, hand en knie.

De fietsen en de motor waren beschadigd. De politie heeft de Scheldestraat afgezet voor sporenonderzoek. De onderdelen lagen over een lengte van tientallen meters verspreid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (6-5-2012 om 10:50)
En weer is het een motorrijder die ie doorgereden. Ze houden de naam wel hoog. (verbaast me trouwens niets als je ze ziet rondscheuren met met meer dan 100km/h door mijn straat)
Joos (6-5-2012 om 10:35)
Waardeloze hufter, reed veel te hard en dan ook nog doorgereden. Drank in het spel? LEVENSLANG rijbewijs kwijt wat mij betreft; het is al druk (en soms gevaarlijk) genoeg op de weg zonder dergelijke figuren.
T. R. (6-5-2012 om 10:33)
Uit het onderzoek zal blijken wat er exact gebeurd is, ik heb het allemaal zien gebeuren.
H van M (6-5-2012 om 10:29)
Hoezo GEEN resultaat sporenonderzoek ??? Ik ben hier even stil van, HEEL de binnenstad en ook de Scheldestraat hangt vol met camera's en dan geen resultaat ? Hangen die camera's er voor joker dan ? Als ik door rood rijd daar en er is niemand krijg ik nog een boete thuisgestuurd dus camera's zat !!!
Mister T (6-5-2012 om 10:11)
Wat een laffe actie om door te rijden en geen hulp te verlenen, zal wel weer een stuk in zijn broek gehad hebben. Hoop dat ze hem oppakken en berechten voor dit Misdrijf! Beterschap voor de slachtoffers
Gerda (6-5-2012 om 09:29)
Dat was wat ik hoorde, ik woon in het centrum van vlissingen, en ik hoorde dat een motorrijder de weg gebruikte als een racebaan, ik hoop in ieder geval dat ze hem alsnog vinden en aanhouden, wegens doorrijden na veroorzaken ongeluk. Veel sterkte voor de fietsers, die in het ziekenhuis liggen
Cookie-instellingen beheren