Weerbericht:
Veel bewolking, vooral in de avond en nacht hier en daar regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Twee gewonden bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2012, 02.52 uur - Update: 06-05-2012, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee fietsers gewond geraakt. Het gaat om een 21-jarige vrouw en een 30-jarige man, beiden uit Vlissingen.


Het ongeval vond rond 00.45 uur plaats op de Scheldestraat. Een 27-jarige motorrijder uit Vlissingen is door nog onbekende oorzaak in botsing gekomen met de fietsers. Na het ongeval is de motorrijder doorgereden.

Voor de gewonde fietsers is een ambulance ter plekke geweest. De man had na de aanrijding last van zijn been, maar de vrouw liep een verbrijzelde enkel en beenletsel op. Zij moest in het ziekenhuis blijven.

De motorrijder heeft zich later op het politiebureau gemeld. Hij had bijna 1,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en hij werd aangehouden. Omdat hij bij het ongeluk ook zelf ten van was gekomen had hij letsel opgelopen aan zijn arm, hand en knie.

De fietsen en de motor waren beschadigd. De politie heeft de Scheldestraat afgezet voor sporenonderzoek. De onderdelen lagen over een lengte van tientallen meters verspreid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Scheldestraat buurman (6-5-2012 om 09:28)
Wij hebben de motorrijder horen racen op de Scheldestraat, hij was heel hard aan t' rijden !
Anja (6-5-2012 om 08:47)
Weer zo een lafbek die doorrijd na een ongeluk. Het fatsoen is steeds verder te zoeken.
Pietje (6-5-2012 om 08:33)
Hebben ze nog een tour gehouden om te bewijzen dat motorrijders normaal zijn???? sterkte voor de slachtoffers!!!!
Guiseppe (6-5-2012 om 06:32)
Motorrijder is gepakt , duo pasagier heeft verbrijzlde enkel,doen de camera,s het dan toch in de scheldestraat?,van de fietser zelf weten we niet hoe hij er aan toe is?
Laf (6-5-2012 om 04:32)
Hoe laf ben je dan als je door rijd,er staat nu dus ergens een motor met schade in de schuur? ff bellen morgen familie of wie dan ook anders zijn je net zo laf en laag als de motor rijder zelf.
Omwonende (6-5-2012 om 04:14)
Hopelijk word deze dader snel gepakt, Deze man die het op zijn geweten heeft moet en kan als ie een normaal mens is niets anders doen dan zich melden, wat een laffe daad om je slachtoffer(s) zo achter te laten, laat staan onder invloed mensen aanrijden lafbek!
Cookie-instellingen beheren