Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Politie vordert twee rijbewijzen in

Toegevoegd: 08-05-2012, 11.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft maandagavond een rijbewijs ingenomen voor te hard rijden en het rijden onder invloed.

Op de N290 bij Vogelwaarde reed een 22-jarige automobilist uit Terneuzen met een snelheid van 152 km/h. Op de weg geldt een maximumsnelheid van 80 km/h.


Op de Oostzeedijk bij Biervliet moest een 50-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen zijn rijbewijs inleveren. De man had ongeveer drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (9-5-2012 om 22:58)
@Jan: helaas komen u en ik ze dus dagelijks tegen, die snelheidsduivels en ook de dronken dropjes en de junks. Ze weten ook niet hoeveel leed ze veroorzaken bij oa mensen die aan hun "racebaan" wonen, net zo min als ze beseffen watvoor leed ze aanrichten als ze iemand aanrijden.
B. (8-5-2012 om 18:07)
Wat is nu 152 op een 80 km-weg? Door Vogelwaarde zelf rijden ze tenslotte ook 80. Er schijnen toch geen mensen te wonen. Klein beetje respect voor de bewoners van de dorpen is teveel gevraagd. Van mij mogen ze de rijbewijzen invorderen en de auto in beslag nemen.
Aart (8-5-2012 om 14:30)
Heel erg dom!!
Jan (8-5-2012 om 12:17)
Je moet ze maar weer eens tegen komen zulke gekken ,een gevaar voor de mede mens zuipen en rijden leren ze het nu nooit hier in NL ,Wel hard rijden kunnen ze ook althans dat denken deze snot neuzen ,beide gasten dan ook nooit meer achter het stuur en voor eventuele de kosten op laten draaien
Cookie-instellingen beheren