Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brommers te hard op Oude Vlissingseweg

Toegevoegd: 08-05-2012, 19.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Oude Vlissingseweg in Middelburg zijn vandaag 14 mensen betrapt die met hun brommer te hard door deze straat reden.


De controle was specifiek gericht op de snelheid en het weggedrag van

bromfietsers. De politie maakte tijdens deze controle gebruik van de lasergun. In totaal 14 bromfietsers reden harder dan de 30 kilometer per uur die ter plekke is toegestaan. De hoogste gemeten snelheid was 56 kilometer per uur.

De aanleiding voor de controle is volgens de politie dat er de afgelopen jaren diverse ongevallen zijn geweest waarbij bromfietsers betrokken waren. Ook blijken zij ter plekke vaak (fors) te hard te rijden.

De controle werd gehouden van 08.30 tot 10.00 uur en van 15.00 tot 16.30 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miep (10-5-2012 om 00:24)
Weet je waar de politie een keer hun energie in moeten steken.. Controle gaan houden bij haringvlietstraat bij lete daar!! Ik durf zelfs bijna niet meer over te steken bij een zeebra pad daar! Mensen rijden daar als gekken auto's/ brommers
Bewoner Nieuwe Vlissingseweg (9-5-2012 om 11:59)
De politie zou eens moeten controleren op de Nieuwe Vlissingseweg tussen Middelburg en West Souburg (ventweg). Daar worden snelheden behaald van over de 85 km per uur..... en dat voor een 30 km zone. Goede actie, nu de rest van de 30 kilomer zones aanpakken!! Gemeente Vlissingen voer je taak uit!
Fietser j (9-5-2012 om 00:05)
Ik fiets daar vaker doorheen .. ik snap soms niet hoe mensen daar zo kunnen rijden .. er rijden heel veel kleine kinderen , pas je aan aan de snelheid of ga lopen.
A. (8-5-2012 om 20:19)
Auto's rijden daar ook veel te hard.. zelfs de politie zelf..
Cookie-instellingen beheren