Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Agressieve man opgepakt Vlissingen

Toegevoegd: 10-05-2012, 11.26 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Badhuisstraat in Vlissingen is donderdag rond 03.00 uur een agressieve 30-jarige man aangehouden.

Even daarvoor was een melding van overlast binnengekomen bij de meldkamer van politie. Agenten die poolshoogte gingen nemen zagen een man op een scooter, slingerend over de Badhuisstraat rijden. De man is staande gehouden en werd verzocht een blaastest af te leggen. Hieraan werkte hij niet mee en gedroeg zich erg agressief.


Hij is meegenomen naar het bureau en daar werd in zijn kleding een kleine hoeveelheid hennep gevonden en uit de blaastest die op het politiebreau werd afgenomen bleek dat hij 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij is ingesloten.

De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (11-5-2012 om 01:49)
Geen vaste woonplaats, wel hennep en vervelend doen. Daarnaast nog een aardige slok op en op de scooter. Moet nog wel iets leren dit figuur. Poosje opsluiten met verplichte cursus: hoe gedraag ik mij op het niveau van normaal denkende mensen. Ben benieuwd naar zijn straf.
Vlissingse (11-5-2012 om 00:50)
Geen vast woon- of verblijfplaats maar wel een scooter? en kan wel wiet en alcohol kopen? erg vreemd, maar nu heeft ie in ieder geval wel een verblijfplaats, jammer dat dat op onze kosten is :(
Cookie-instellingen beheren