Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Behandeling zedenzaak in september

Toegevoegd: 10-05-2012, 11.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Westkapelse zedenzaak wordt nogmaals pro forma behandeld. Pas in september wordt de zaak inhoudelijk behandeld. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) laten weten.

De zaak diende vandaag voor de Middelburgse rechtbank. Het ging om een pro forma zitting. De zaak stond op 1 maart jongstleden al een keer eerder pro forma op zitting. De inhoudelijke behandeling vindt plaats op 6 september.


Gisteren werd duidelijk dat er tot nu toe in totaal drie aangiftes zijn gedaan. De 60-jarige verdachte wordt aangeklaagd voor in totaal acht ontuchtzaken. Meerdere van die zaken zijn al verjaard. De Westkapellenaar wordt nu verdacht van ontucht met minderjarigen, seksueel binnendringen, schennispleging en het uitlokken van ontucht.

De periode die de officier van justitie heeft aangehouden waarin een en ander zou zijn gebeurd gaat van 1993 tot en met zijn aanhouding in september vorig jaar.

Zie ook:
- Dossier Zedenzaak Westkapelle
- Acht ontuchtgevallen Westkapelle (09-05-2012)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren