Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 116 km

Mishandelaar zes maanden cel

Toegevoegd: 10-05-2012, 16.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 28-jarige Vlissinger die zijn vriendin mishandelde en vervolgens een agente beledigde mag van de rechtbank in Middelburg voor zes maanden de cel in. Als stok achter de deur kreeg hij daarnaast nog drie maanden voorwaardelijk opgelegd. Het vonnis was conform de eis.

De Vlissinger verdacht zijn Middelburgse ex-vriendin ervan dat - terwijl hij van een eerdere veroordeling in de gevangenis zat - zij vreemd was gegaan en wilde verhaal halen. 's Morgens vroeg, 12 december, stond hij voor haar deur en maakte de nodige herrie. Toen de vriendin de deur opendeed kreeg zij zonder mankeren enkele stompen in haargezicht en werd zij door hem in elkaar geslagen.


Toen de man twee dagen later werd aangehouden en verhoord beledigde hij een agente.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Urszula (11-5-2012 om 13:01)
6 maanden cel is niks, de schade voor die vrouw draagt ze haar hele leven mee,
Marco (11-5-2012 om 01:42)
Ik vindt hier weinig MAN aan ! Zo'n zielig persoontje doet mijn geslacht geen eer aan ! Dit persoon is als het vrij komt alleen nog maar méér uit op wraak. Door het slappe rechtssysteem wat Nederland kent. Het is voor normale mensen goed, maar met dit soort uitwassen is geen rekening gehouden.
Bram (11-5-2012 om 01:39)
Weinig geleerd dit mannetje. Ja Roel, wat mij betreft agressietraining, maar dan wel geheel voor eigen rekening. Een vrouw en dan nog wel jouw vriendin een ram in haar gezicht geven is toch wel heel ver van de beschaafde wereld. En dat alleen maar als basis dat het figuur deze overspel bedenkt. Bah
Renata (10-5-2012 om 20:22)
He he, zouden de rechters wakker worden? Mooi.
Roel (10-5-2012 om 19:00)
Tuig die hoogstwaarschijnlijk ook van deze 6 maanden celstraf niets leert. Gebeurt de volgende keer gewoon weer. Een verplichte langdurige aggressietraining, wellicht deels door hemzelf betaald zou meer uitkomst bieden, uiteraard naast een gepaste celstraf.
Cookie-instellingen beheren