Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 23 km

Motorrijder omgekomen Vlissingen

Toegevoegd: 13-05-2012, 18.55 uur - Update: 13-05-2012, 21.55 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Sloebrug in Vlissingen is vanmiddag een motorrijder om het leven gekomen bij een verkeersongeval. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.


Het ongeluk vond rond 17.50 uur plaats op de Sloeweg. Bij de botsing was ook een personenauto betrokken. De auto, welke werd bestuurd door een 26-jarige man uit Vlissingen, kwam uit de richting van Vlissingen. De motorrijder naderde vanuit de richting van Oost-Souburg.

Volgens getuigen is de motorrijder de macht over het stuur verloren en begonnen te glijden. Daarna is deze in botsing gekomen met de auto. De motor schoof een flink aantal meters door. De auto kwam na een poging de motorrijder te ontwijken tot stilstand tegen de vangrail.

Er kwamen drie ambulanceteams, een rapid responder en een traumateam ter plekke om de motorrijder te helpen, maar helaas mocht dat niet baten. Het slachtoffer bezweek ter plekke aan de opgelopen verwondingen.

De brandweer is met spoed gekomen om met zeilen omstanders zicht op het ongeluk te ontnemen. Vanwege het ongeval is de Sloeweg in beide richtingen afgesloten. De politie heeft omleidingen ingesteld vanaf beide kanten. Deze lopen via de Keersluisbrug. De politie is ter plekke gestart met een onderzoek.

Hoe lang de afsluiting nog gaat duren is onbekend. Rond 21.45 uur was de weg nog dicht. De politie is nog bezig met het horen van getuigen.
 
Volg ook de berichtgeving op ons officiële Twitteraccount @hvzeeland.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws Meidje (13-5-2012 om 22:06)
Voor de nabestaanden en alle betrokkenen: Heel veel sterkte om dit tragische gebeuren een plaats te geven.
Jos Curacao (13-5-2012 om 21:57)
Weer een veel te jong leven ploteseling zomaar weg genomen. Jammer genoeg weten wij wat dit is en wensen de nabestaanden, familie en vrienden heel heel veel sterkte met dit verlies.
Hetty (13-5-2012 om 21:40)
Een motorrijder zo kwetsbaar in het verkeer, wat doet het er toe wat zijn/haar snelheid was degene is er niet meer.Voor achterblijvers een zwaar bericht na een zonnige dag. Iemand verliezen door een noodlottig ongeval is een zwaar gelag. Veel sterkte!!!!
Monique (13-5-2012 om 21:13)
Vreselijk. Heel veel sterkte voor zijn vriendin, familie en vrienden... Heb er verder geen woorden voor...
Caroline (13-5-2012 om 21:09)
Voor alle familie,vrienden en kennissen van het slachtoffer gecondoleerd en veel sterkte de komende tijd met dit grote verlies. Voor de jongeman die niet wist wat hem overkwam, alle kracht om deze dag een plek in zijn leven te kunnen geven.
Naad (13-5-2012 om 20:54)
Met 1 woord verschrikkelijk! heel veel sterkte voor de nabestaanden. @Wesley helemaal eens!
Cookie-instellingen beheren