Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Slippartijen Middelburg en Rilland

Toegevoegd: 14-05-2012, 12.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg en Rilland zijn maandagmorgen ongeveer gelijktijdig ongevallen gebeurd. De beide betrokkenen raakten in een slip.

De twee ongevallen vonden rond 05.00 uur plaats. Het ongeluk in Middelburg gebeurde op de Havenpoortweg. Een 29-jarige Middelburger reed hier tegen de vangrail. Hierdoor raakte de voorzijde van de auto zwaar beschadigd. De 29-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij. Zijn auto is weggesleept door een takelbedrijf.


Het ongeluk bij Rilland gebeurde op de A58. Hier raakte een 18-jarige automobilist uit Krabbendijke in de slip. Hij was met zijn auto in de berm geraakt en begon te slippen. Vervolgens is hij tegen de middenberm gereden. De rechterzijkant van de auto raakte flink beschadigd. De bestuurder bleef ongedeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (14-5-2012 om 16:39)
Ze zullen niet te zacht hebben gereden!!