Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Actie StreetTalk+ in Terneuzen

Toegevoegd: 14-05-2012, 16.01 uur
Door: Meryem Mouha

TERNEUZEN - Op 18 mei komt een speciaal jongerenvoorlichtingsteam naar de Geuzenfeesten in Terneuzen. Stichting TeamAlert, de verkeersveiligheidsorganisatie voor en door jongeren, organiseert daar namelijk de actie StreetTalk+.

Tijdens deze actie gaan voorlichtingsmedewerkers van TeamAlert op pad met een filmcamera om leeftijdsgenoten te interviewen over de gevaren van alcohol in het verkeer. Daarnaast is er ook een fototeam aanwezig die de feestgangers op de gevoelige plaat zet en een veilige terugreis met hen bespreekt.


Onlangs nog reed een 27-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis met viermaal de toegestane hoeveelheid alcohol op. Haar rijbewijs is afgepakt door de politie. Met StreetTalk+ wil TeamAlert jongeren bewust maken van de gevaren van de alcohol in het verkeer.

Deze actie is een onderdeel van meerdere verkeersveiligheidsprojecten in Zeeland. Er worden dit jaar zeven StreetTalks, drie Bob projecten en één Witte Waas door TeamAlert georganiseerd. De acties worden in opdracht van Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland uitgevoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (14-5-2012 om 16:44)
Goeie actie, er kan niet vaak genoeg worden gewaarschuwd voor het rijden met drank op!!
Cookie-instellingen beheren