Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 68 km

Scooter botst op auto Vlissingen

Toegevoegd: 14-05-2012, 19.59 uur
Het ongeval op de Paul Krugerstraat in Vlissingen.
Het ongeval op de Paul Krugerstraat in Vlissingen.
© Foto: Truus Voorman
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen is maandagmiddag een 19-jarige Vlissinger gewond geraakt. 

De botsing vond even na 13.00 uur plaats op de Paul Krugerstraat. De 19-jarige man reed op zijn scooter toen hij door nog onbekende oorzaak achterop een bestelbusje botste. De bestelauto werd bestuurd door een 32-jarige man, eveneens afkomstig uit Vlissingen. 


De scooterrijder kwam ten val en raakte gewond. Hij is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is nik bekend. De scooter is voor technisch onderzoek meegenomen door de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joos (15-5-2012 om 16:23)
Nav 1e reactie: Knap die herkenning na eerder iemand vanuit de autospiegel (denken) te hebben gezien. 4x bijna in uw auto? Uitlokking? Als ervaren motorrijder nooit last gehad van bumperkleven(geen bumper). Wel van automobilisten (met teveel aandacht voor hun spiegel?) bijna tegen het achterwiel.
Bekende (15-5-2012 om 15:38)
Wat laag dat er meteen geoordeeld wordt over bumperkleven, wat weet je van de situatie dan .. NIKS toch? dus kom niet met een oordeel zonder dat je de feiten weet. En dat stomme gezeur over de gemiddelde scooterrijder & een circuit , alsjeblieft ga gewoon lekker achter de geraniums zitten ofzo
Ad (15-5-2012 om 14:31)
Er zijn meer hondjes die Vicky heten en meerdere dezelfde scooters
Vincent (15-5-2012 om 14:08)
Dat is niet waar toevallig ken ik deze jonge man en hij heeft niet op de scooter gereden toen en er zijn trouwens meer witte jogs dus niet gelijk een vooroordeel geven over deze man
Roman (15-5-2012 om 13:35)
Flauwekul, alsof dit ongeluk veroorzaakt was door bumperkleven. daarbij rijden er wel meer dan één witte scooters in Vlissingen. beetje makkelijk zo'n reactie te plaatsen.
Dit weet je er niet van (15-5-2012 om 13:33)
Ik vind de onderstaande reactie ongepast, aangezien u duidelijk geen kennisvan de situatie heeft. De persoon in kwestie afgelopen zondag niet eens in vlissingen was. U kunt blijkbaar ook zien van deze foto om welke scooter het gaat? Ik wed dat u het merk nog niet eens kunt raden. Jammer dit..
Cookie-instellingen beheren