Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Scooter botst op auto Vlissingen

Toegevoegd: 14-05-2012, 19.59 uur
Het ongeval op de Paul Krugerstraat in Vlissingen.
Het ongeval op de Paul Krugerstraat in Vlissingen.
© Foto: Truus Voorman
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen is maandagmiddag een 19-jarige Vlissinger gewond geraakt. 

De botsing vond even na 13.00 uur plaats op de Paul Krugerstraat. De 19-jarige man reed op zijn scooter toen hij door nog onbekende oorzaak achterop een bestelbusje botste. De bestelauto werd bestuurd door een 32-jarige man, eveneens afkomstig uit Vlissingen. 


De scooterrijder kwam ten val en raakte gewond. Hij is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is nik bekend. De scooter is voor technisch onderzoek meegenomen door de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (16-5-2012 om 17:04)
Ja mensen het is altijd hetzelfde over scooterrijders en tegenwoordig ook over de brommobielen. Het is te zot voor woorden altijd krijgen scooterrijders en brommobielbestuurder gezeik dat ze niet kunnen rijden en wat krijg je dan veel automob die zelf niet normaal kunnen rijden. Jammer hoor.
Ikk (16-5-2012 om 08:37)
En dan nog voor alle mensen die dan maar gelijk zeggen dat alle scooter rijders niet op de openbare weg mogen rijden,, moeten eerst is naar hun zelf kijken want hoevaak dat ik bijna ben aangereden doordat een automobilist mij niet "zag" op mijn fel witte scooter??:S
M (16-5-2012 om 01:56)
En ookal zou hij hebben gekleeft, (wat hier niet te zeggen valt), dan moet er ook begrepen worden dat jongeren niet altijd de gevolgen van hun acties in kunnen zien. Iedereen moet van zijn fouten leren. Dus een klein beetje respect, hij heeft het misschien al moeilijk genoeg.
T4 (15-5-2012 om 21:31)
Blijkbaar heeft deze persoon veel vrienden aan de reactie te zie. dus als ik het goed begrijp is dit samen met de rest het braafste jongetje van de klas.nooit harder dan 45km nooit te hard door de straat nooit op je achter wiel rijden jaja en dan ben ik sinterklaas?????
Barend (15-5-2012 om 19:38)
@ dat krijg je ervan. Ik vindt dit echt een ongepaste reactie. Ik geloof niet dat u zo kunt oordelen. en het moet een keertje mis gaan vindt ik al helemaal ongepast. Ik denk dat het beter is u de rest van u leven in het bejaarden huis doorbrengt. daar hebben ze nog iemand nodig die kan ouwehoeren
Mugje (15-5-2012 om 16:40)
Zit allemaal niet zo te bek vechten het is sneu voor die jongen en bumper kleven of niet het is iets wat niemand gegunt is dus beetje meer respect voor die jongen mag ook wel vind ik!!!!!
Cookie-instellingen beheren