Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 218 km

Man rijdt gevaarlijk over A58 bij Goes

Toegevoegd: 15-05-2012, 14.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij de politie werd maandag rond 23.30 uur melding gedaan van een auto die op de A58 de hele weg nodig had en af en toe naast de weg belandde. De melding werd gedaan door een andere weggebruiker die achter de betreffende auto reed en met de alarmverlichting aan het overige verkeer waarschuwde.


Agenten gingen op de melding af en zagen de auto, met een snelheid van ongeveer 80 km/u, van links naar rechts rijden over beide rijbanen. Ook reed de auto diverse malen in de berm. Omdat de bestuurder niet reageerde op een stopteken, werd de blauwe lamp op de politieauto aangezet om zo achteropkomend verkeer te waarschuwen. De automobilist reageerde nog steeds niet en bleef met een gangetje van 60 a 80 km/u doorrijden.

Uiteindelijk zagen twee andere politieauto's kans voor het voertuig uit te rijden en zo de bestuurder te laten stoppen ter hoogte van Nieuw en St. Joosland. De bestuurder, een 21-jarige man uit Bergen op Zoom, is ter plaatse aangehouden. Hij was zichtbaar onder invloed, mogelijk van verdovende middelen. De man is ingesloten in Torentijd voor verder onderzoek. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (15-5-2012 om 20:52)
Mogen we nog blij zijn dat dit om 23.30 uur gebeurde. Overdag was de ellende niet te overzien geweest. Naar een afkickkliniek met die gozer en héél lang geen rijbewijs meer.
Monique (15-5-2012 om 16:32)
Als je nu uit Bergen op Zoom komt en bij Nieuw en Sint Joosland eindelijk van de weg geplukt kan worden, ben je toch aardig de weg kwijt lijkt me.
Tim V (15-5-2012 om 16:10)
Geweldig gehandeld van de agenten en zeker van de bestuurder/ster die er achter reedt. Goed gedaan !
Marja (15-5-2012 om 15:41)
Rijbewijs nooit meer terug geven,maar hij zal wel zielig zijn,een aai over de bol krijgen,met het verhaal van een slechte jeugd gehad,en zo gaan ze doodleuk weer verder tot dat er slachtoffers vallen
Eucalipta (15-5-2012 om 15:38)
Dus nooit meer dat rijbewijs terugeven. NOOIT!
Cookie-instellingen beheren