Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, in het westen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt voor niet betalen rekening

Toegevoegd: 18-05-2012, 13.55 uur
Door: Meryem Mouha

GOES - In de Ganzepoortstraat werd donderdagavond een 28-jarige man uit Huizen aangehouden wegens het niet betalen van een rekening in een horecabedrijf.

De man had voor enkele tientallen euro's gegeten en gedronken en probeerde daarna de horecagelegenheid te verlaten zonder te betalen. Medewerkers waarschuwden daarom de politie en de man werd aangehouden.


Uit onderzoek bleek dat hij voor dit feit in diverse regio's bekend stond. De man zit in Torentijd en is in verzekering gesteld. Hij wordt begin volgende week aan de rechter-commissaris voorgeleid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (18-5-2012 om 17:21)
Wel die vent is al niet zo dom als wij denken 1 Gratis vervoer naar een ander hotel 2 De menu lijst ligt daar op de tafel 3 Je bed is opgemaakt als je komt logeren 4 En al met al alles is gratis De naam van zo´n hotel heet gevangenis er zijn er wel een enkele rondt Nederland boeken is niet nodig
De Wit (18-5-2012 om 16:01)
Nou mooi geregeld :-( heeft het nu zover dat 'ie gratis kost en inwoning krijgt.
Gerard (18-5-2012 om 15:14)
In Torentijd kan hij zoveel eten en drinken wat ie wilt. Is daar ECHT gratis!!!!! Hahahahahaha!