Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto over de kop op Sloebrug

Toegevoegd: 19-05-2012, 12.25 uur
Het ongeval op de Sloeweg in Vlissingen.
Het ongeval op de Sloeweg in Vlissingen.
© Foto: Jacqueline Strobos
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op de Sloebrug in Vlissingen is vrijdag even na 17.00 uur een personenauto over de kop geslagen. De auto kwam daarna, zwaar beschadigd, op de rijbaan van de Sloeweg terecht.

De 80-jarige bestuurder uit Oost-Souburg is vermoedelijk onwel geworden. Hij werd geholpen en gestabiliseerd door omstanders en is per ambulance ter observatie naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Of hij letsel door de aanrijding heeft opgelopen is niet bekend.


De Sloeweg, Vlissingen uitgaand ter hoogte van de toerit vanaf de Nieuwe Vlissingeseweg, was enige tijd afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (21-5-2012 om 23:17)
@Rob: bejaarden altijd capriolen uithalen? ken genoeg ouderen die een stuk beter rijden dan die jonge race maniakken die denken dat de hele weg voor hun alleen is en duh er staat dat de bestuurder vermoedelijk onwel is geworden, geloof dat jij alleen maar de leeftijd heb gelezen
Rob (21-5-2012 om 22:01)
@Roeland Nee dat ben ik zeker niet, ik houd mij in 99% aan de snelheid. Die ene procent dan moet ik net een bord gemist hebben maar dat is wat anders. @Rick waarom WAARSCHIJNLIJK onwel? Hoe weet jij dat? Je ziet die bejaarden altijd capriolen uithalen...onverantwoord! Jaarlijks verplicht herhaling!
Marijke (21-5-2012 om 16:12)
Dit kan jou óók overkomen Rob, het heeft niets met leeftijd te maken.
Roeland (21-5-2012 om 11:08)
@Rob U bent toevallig niet zo'n weggebruiker waarvan oudere mensen zenuwachtig gaan rijden?
Rick (21-5-2012 om 09:06)
@Rob: Echt waar? Is dit je reactie? Hij is onwel geworden waarschijnlijk. Heeft niets te maken met zenuwen of iets in die geest. Lekker kortzichtig.
Brian (21-5-2012 om 07:42)
Iedereen kan zomaar onwel worden Rob. doet het CBR weinig aan.
Cookie-instellingen beheren