Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigt agent met honkbalknuppel

Toegevoegd: 19-05-2012, 12.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Een 31-jarige man uit de gemeente Terneuzen werd in de nacht van vrijdag op zaterdag twee keer aangehouden op een evenemententerrein aan de Braakmanlaan in Biervliet.


De eerste keer gebeurde dit kort na middernacht nadat hij vanwege zijn gedrag was buitengezet door de beveiliging. De man werd door de politie meerdere keren weggestuurd maar kwam telkens terug. Hij werd aangehouden en kreeg een bekeuring.

Tegen 02.30 uur was de man terug bij het evenemententerrein en bedreigde een van de agenten die bij zijn eerdere aanhouding betrokken was met een honkbalknuppel. Hij werd 'gepepperd' en voor de tweede keer aangehouden. De man is naar Torentijd gebracht, de honkbalknuppel is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Margje (19-5-2012 om 22:21)
Is niet meer dom te noemen eerder asso
Francois (19-5-2012 om 17:21)
Ik denk dat ie in zn vuistjes mag knijpen dat het alleen bij pepper is gebleven.
Willy (19-5-2012 om 13:56)
hou hem daar maar eens lekker vast
Richard (19-5-2012 om 13:34)
Hoe dom kun je zijn!!!
Cookie-instellingen beheren