Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Man opgepakt voor mishandelen vrouw

Toegevoegd: 19-05-2012, 12.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Een 40-jarige man uit de gemeente Hulst is vrijdag om 17.30 uur in zijn woning aangehouden wegens mishandeling van een 40-jarige vrouw uit Antwerpen. 


De man had haar op de Broodmarkt in Hulst een harde klap tegen het hoofd gegeven waardoor zij het bewustzijn verloor. Zij reden daarna in een auto weg. Deze auto met daarin de gewonde vrouw, werd even later door de politie op de Zeildijk aangetroffen.

De ambulance behandelde de vrouw ter plaatse en het bleek dat zij ook letsel aan haar hals, rug en been had opgelopen. De man zat niet meer in de auto. Hij werd later in zijn woning aangehouden en naar Torentijd gebracht.

De mishandeling vond plaats in de relationele sfeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (19-5-2012 om 16:08)
Wat een aso zeg. Echt om misselijk van te worden, dat soort typetjes. Verplicht heropvoeden, dat tuig.
Esther (19-5-2012 om 13:11)
Mooizo ,oppakken zulke huftertjes en lang opsluiten.Opgeruimd staat netjes.