Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 210 km

Dronken vrouw slingert over A58

Toegevoegd: 20-05-2012, 17.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUW EN SINT JOOSLAND - Door de politie is vrijdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 37-jarige automobiliste uit Middelburg.

Omstreeks 20.15 uur die avond was door een getuige melding gedaan dat, ter hoogte van Nieuw en Sint Joosland, een auto slingerend over de A58 reed. Agenten gingen op de melding af en zagen de auto rijden, richting Goes. De auto was rondom beschadigd en reed met een gangetje van ongeveer 80 km/u.


De bestuurster kreeg een stopteken ter hoogte van benzinestation Vliedberg. Ze was zichtbaar onder invloed van alcohol en is overgebracht naar het politiebureau in Goes voor een ademanalyse. Daaruit bleek dat ze ruim 3,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Haar rijbewijs is ter plaatse ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (21-5-2012 om 23:22)
Niks te zeggen over de leeftijd nou? denk dat voor iedereen een opfris cursus goed is, ongeacht de leeftijd en dat er tijdens theorie lessen gelijk een video word getoond wat er kan gebeuren met alcohol achter het stuur, zelfs na 2 glazen! want daar word veel te weinig over gezegd
Rob (21-5-2012 om 21:55)
Ja dat wordt weer een EMA-tje, maar kennelijk leert men het van een 800 euro kostende cursus nóg niet. Gewoon 2x zo duur maken die cursus, om mee te beginnen. Kijken of men het dan wél snapt!
Cookie-instellingen beheren