Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Veel bekeuringen centrum Middelburg

Toegevoegd: 20-05-2012, 17.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tijdens toezicht in het centrum van Middelburg zijn in de nacht van zaterdag op zondag 15 personen bekeurd.

Er werden acht boetes uitgeschreven voor het gebruik van alcohol op straat, vier voor wildplassen, twee voor openbare dronkenschap.


Ook werd er één boete uitgeschreven voor het niet kunnen tonen van een identiteitskaart.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (21-5-2012 om 16:48)
En dan dat wildplassen, ik sta liever PRIVE in een bosje te plassen dan dat iedereen kan kijken bij zo'n wc op de markt (Goes). Nee mag niet noemen ze het wildplassen. Wat moesten jullie doen dan in zo'n verlaten steegje? Wat waren ze van plan?
Marco (21-5-2012 om 16:44)
Geen alcohol over straat oke, geen alcohol gaan rijden oke, maar hoe mag je dan wel naar huis als je ook niet openbaar dronken mag zijn? Maak nou eens een keuze, en dan door blijven zeuren van de politie zodat men aggresief worden, zijn gewoon ruzie lokkers de politie.
Do yoiu know ? (21-5-2012 om 16:42)
Hadden die hun alcohol pas wel bij ? met die gigantische hoeveelheid meer overlast dan de wietrokers ? want daar ging die pas toch over ? overlast ? dus, invoeren, de drankpas en ook bijhouden wie de probleem verslaafden zijn dan ! of is hoer sprake van discriminatie ? ja dus !
Nardus (21-5-2012 om 09:40)
Terecht van het alcohol op straat maar wild plassen kom op zeg geef dan ook het goeien voorbeeld politie zeeland!!
J (20-5-2012 om 22:54)
Het uitgaansleven van Middelburg, binnekort het 'nieuwe Goes', alleen maar meer gedonder in het weekend, gezellig stappen hoor.. te veel onzinkroegen, en te weinig normale kroegen.
Cookie-instellingen beheren