Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Agressieve man opgepakt in supermarkt

Toegevoegd: 20-05-2012, 18.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In een supermarkt aan de Schuttershofweg is zaterdagmiddag een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.

Ondanks dat hij een winkelverbod heeft voor de betreffende supermarkt, was hij toch naar binnengegaan. Toen hij daarop werd gewezen werd hij erg agressief. Hij bedreigde het personeel en gaf een medewerker een trap tegen het hoofd.


De man liep daardoor een hersenschudding op. De 42-jarige man is ingesloten in Torentijd voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (22-5-2012 om 10:08)
@Jan stel je toch niet zo aan man, dit soort dingen komen overal voor.
Vlissingse (22-5-2012 om 09:36)
Helemaal mee eens draco en het zuipen tijdens rijden merendeels door polen want het is geloof ik normaal in dat land dat je met alcohol achter het stuur gaat zo doen ze dat hier ook en krijgen een lagere straf dan als een nederlander het doet, van de meeste word niet eens het rijbewijs ingenomen
Draco (22-5-2012 om 00:43)
Toevallog ging het in dif geval om een man uit kroatie. Die schietpartijen om mensen van de Antille, en de roof op dat tankstation waren ook mensen met een buitenlands accent. Zegt meer over het importbeleid dan over de zeeuwen..
Jan (21-5-2012 om 18:33)
Wel Zeeland komt wel op de kaart zo alleen negatief dan,die zeeuwen zijn niet zo onschuldig dat ze doen voorkomen ,het is iedere week prijs ZUIPEN TIJDENS RIJDEN SCHIETEN OVERVALEN ECT je noemt het maar op het gebeurd toch in hier in Zeeland Jammer dat je zo´n beeld vormt voor zeeland