Weerbericht:
Op veel plaatsen mist of bewolking, overdag geleidelijk zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij aanrijding Oude Rijksweg Rilland

Toegevoegd: 22-05-2012, 19.42 uur - Update: 22-05-2012, 22.06 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Bij een verkeersongeval in Rilland is aan het begin van de avond iemand om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

Even voor 18.00 uur deed zich op de Oude Rijksweg (N289) een aanrijding voor waarbij een motorrijder hard ten val kwam. Bij de botsing waren vermoedelijk ook een personenauto en een landbouwvoertuig betrokken.


De hulpdiensten rukten snel uit, maar konden niets meer voor de motorrijder betekenen. Volgens de politie vloog de motor na de aanrijding in brand. De brandweer van Rilland kwam zodoende ook ter plaatse. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plekke geweest.

Vanwege het onderzoek, dat ter plekke nog volop gaande is, is de Oude Rijksweg afgesloten tussen de aansluiting met de Oesterdam en de grens met Brabant. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Rond 22.00 uur kon gestart worden met de berging van de motor en de auto. De weg was toen nog wel afgesloten voor het verkeer. De brandweer heeft inmiddels het wegdek gereinigd.

Volg ook de berichtgeving op ons officiële Twitteraccount @hvzeeland.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Diana (23-5-2012 om 14:50)
Rust zacht Marc!! verschrikkelijk!! sterkte voor zijn moeder sterkte voor zijn 3 kinderen en sterkte voor iedereen om hem heen. onbegrijpelijk ; iemand die al 30 jaar motor rijdt door weer en wind. heel heel erg triest
Rebecca (23-5-2012 om 13:33)
*r.i.p.* meneer marc je was een lieve spontane vent ( concergie ) we zulle je misse op school sterkte aan de famillie .
Anita (23-5-2012 om 12:44)
Rust zacht meester marc. we gaan je missen. Anita en Stephanie willibrordusschool
Ouwe motorrijder (23-5-2012 om 12:43)
Weer een ongeluk waarbij een motorrijder sneuvelt. Ik wens alle betrokkenen en nabestaanden sterkte met het verwerken van dat wat hier gebeurd is. Helaas Mst, de schuldvraag zal altijd moeten worden gesteld.
Nn (23-5-2012 om 12:17)
Hoe is het met de bestuurder van de auto?Ook die sterkte toegewenst .
Nathalie (23-5-2012 om 08:57)
Als er iemand motor kon rijden was hij het. Hij reed al motor vanaf zijn 17de jaar. Geen onervaren chauffeur. Hij laat drie kinderen achter. En een gebroken familie. Bedankt voor jullie reacties.
Cookie-instellingen beheren