Weerbericht:
Zonnig, op de Wadden kans op mist. Vannacht lokaal mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij aanrijding Oude Rijksweg Rilland

Toegevoegd: 22-05-2012, 19.42 uur - Update: 22-05-2012, 22.06 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Bij een verkeersongeval in Rilland is aan het begin van de avond iemand om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

Even voor 18.00 uur deed zich op de Oude Rijksweg (N289) een aanrijding voor waarbij een motorrijder hard ten val kwam. Bij de botsing waren vermoedelijk ook een personenauto en een landbouwvoertuig betrokken.


De hulpdiensten rukten snel uit, maar konden niets meer voor de motorrijder betekenen. Volgens de politie vloog de motor na de aanrijding in brand. De brandweer van Rilland kwam zodoende ook ter plaatse. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plekke geweest.

Vanwege het onderzoek, dat ter plekke nog volop gaande is, is de Oude Rijksweg afgesloten tussen de aansluiting met de Oesterdam en de grens met Brabant. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Rond 22.00 uur kon gestart worden met de berging van de motor en de auto. De weg was toen nog wel afgesloten voor het verkeer. De brandweer heeft inmiddels het wegdek gereinigd.

Volg ook de berichtgeving op ons officiële Twitteraccount @hvzeeland.


Foto's




Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mst (22-5-2012 om 20:26)
En dat bedoel ik nou....2 weken geleden was er ook n motorongeluk gebeurd met een dodelijke afloop..en ik zei nog...waarom ergens de schuld zoeken.tis allemaal erg genoeg je krijgt diegene er niet mee terug. t zal niet de 1e zijn en ook niet bij blijven helaas. heel veel sterkte voor de nabestaande.
Jedidja (22-5-2012 om 20:06)
Wéér een motorrijder.... sterkte voor de familie en vrienden....
Marjoke (22-5-2012 om 19:47)
Wow !! Daar schrik ik van en niet zo'n beetje ook !! Sterkte aan alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren