Man steelt spullen uit kleedkamer

Toegevoegd: 23-05-2012, 15.25 uur

Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft dinsdagochtend een 22-jarige man uit Goes in zijn woning aangehouden wegens diefstal van goederen uit de kleedkamer van een sportschool in zijn woonplaats.

De man had daar op 13 mei een gsm en op 21 mei een portemonnee met inhoud gestolen. Hij heeft inmiddels beide feiten bekend. De gestolen gsm probeerde hij in te leveren bij een bedrijf in Middelburg.

De gestolen portemonnee werd vanmorgen bij de man thuis aangetroffen. Zowel de portemonnee als de gsm worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren. De man is na verhoor in vrijheid gesteld en hij moet zich op 26 juli aanstaande verantwoorden bij de rechtbank in Middelburg.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (24-5-2012 om 20:16)
40 jaar cel!!!!!!!!!!!
M1 (24-5-2012 om 10:30)
Hoop dat de beste man een flinke straf krijgt. Het zou niet nodig moeten zijn, maar veel sportaccomodaties hebben geen of veel te weinig mogelijkheden om waardevolle spullen veilig op te kunnen bergen.
Nel (23-5-2012 om 15:44)
Lekker persoon zeg.Hoop dat hij echt eens goed gestraft gaat worden.Want met de straffen van nu gaan ze vrolijk verder.Nisschien een optie een paar vingers eraf??? Dan is het duidelijk voor ons allen dat die niet te vertrouwen is. Hoop dat hijhet lef heeft om zijn excuses ook nog eens zal bieden