Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Plaatsing verkeersregelinstallatie Vlissingen

Toegevoegd: 24-05-2012, 15.44 uur
Door: Meryem Mouha

VLISSINGEN - Provincie Zeeland laat vandaag een noodinstallatie plaatsen in vlissingen ter hoogte van de President Rooseveltlaan, waar eerder deze week de verkeersregelinstallatie onherstelbaar werd beschadigd.

Twee zweepmasten (inclusief armaturen) worden geplaatst door BAM Infratechniek. Het kruispunt wordt gedeeltelijk afgesloten in verband met de werkzaamheden. Nadat de tijdelijke installatie gereed is voor ingebruikname kunnen de deze week genomen verkeersmaatregelen worden ingetrokken. De de verkeersregelinstallatie zal het verkeer op het kruispunt zelf verder gaan regelen.


Verwacht wordt dat de tijdelijke installatie begin deze avond in gebruik genomen kan worden. De nieuwe installatie heeft een levertijd van zestien weken (inclusief drie weken bouwvak). De nieuwe installatie zal ongeveer in september gereed zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750