Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Twee gewonden bij botsing Goes

Toegevoegd: 24-05-2012, 17.18 uur - Update: 25-05-2012, 15.42 uur
Twee mensen hadden last van hun nek.
Twee mensen hadden last van hun nek.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een verkeersongeluk in Goes zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt.


Volgens de politie kwamen rond 16.55 uur drie auto's met elkaar in botsing bij de kruising Oranjeweg - Patijnweg. Omdat de beide betrokkenen klaagden over hun nek werd ook de ambulancedienst opgeroepen.

De auto's reden allemaal vanuit de richting van de Van de Spiegelstraat naar de Patijnweg. Een 56-jarige man uit Goes moest remmen voor stilstaand verkeer op de Patijnweg. Een achter hem rijdende 20-jarige man uit Yerseke remde ook, maar een 26-jarige man, die achter hem reed, kon niet tijdig stoppen.

Alle voertuigen kwamen met elkaar in botsing en raakten beschadigd. De twee Goese automobilisten van 20 en 56 jaar liepen nekklachten op. Nadat het ambulancepersoneel de betrokken had onderzocht, is de 20-jarige Goesenaar voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweer heeft het wegdek gereinigd omdat er koelvloeistof was gelekt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren